Odenos team illustration

Det siger vores kunder

Odeno upload faktura
Odeno's trustpilot 5 stjerner

Fik hurtigt, og nemt en langt bedre løsning

Fik hurtigt, og nemt en langt bedre løsning for virksomheden end forinden kontakt til Odeno. Min kontaktperson hos Odeno, Bertin, fik guidet mig nemt og hurtigt igennem processen og jeg er fuldt tilfreds med deres service! Alt i alt en perfekt oplevelse. Dertil skal det fortælles at vores løsning aldrig har været så overskuelig før. Jeg ved præcis hvad jeg har.

Soundbox
Odeno's trustpilot 5 stjerner

Klassisk win win situation!

Jeg startede i 2018 et rejsebureau; Trinusrejser, hvilket logisk betød at jeg havde brug for vejledning omkring telefoni til udlandet. Jeg fandt Odeno gennem mit netværk og skrev til dem på deres hjemmeside, og fik hurtigt svar. Jeg fik derefter præcis den rådgivning jeg havde brug for, og har været tilfreds kunde siden da.
Jeg kan varmt anbefale Odeno.

Trinus Rejser
Odeno's trustpilot 5 stjerner

Endelig en service som Odeno!

Hos os har vi flere forskellige udbydere af telefoni, og derfor modtager vi mange forskellige fakturaer. Det betyder, at vi skal forholde os til flere forskellige kunderservice med forskellige åbningstider. Det resulterer kun i besværlighed. Nu har alt samlet under Odeno, og vi har fået markedets bedste løsning – Overskueligt, nemt og enkelt. Det kan varmt anbefales herfra 🙂

Goboat

Vores andre seje kunder

Prøv Odeno her

Odeno accepter faktura
Odeno find tilbud