Odeno dashboard med samarbejdspartnere

Tjek din løsning – gratis

Odeno er en platform til danske virksomheder, der nemt og hurtigt indhenter markedets bedste tilbud på erhvervstelefoni, omstilling, internet og IP-telefoni.

Odenos dashboard
hoodheroes logo
Odeno samarbejder med Dinero
Odeno samarbejder med Risika
Odeno samarbejder med Energistyrelsen
NETS logo
Legalhero Logo
Odeno samarbejder med Penneo
ase logo
Hvorfor vælge Odeno - Dashboard
Læs mere

Hvorfor vælge Odeno

Med Odeno får du tilbud fra en lang række af danske tele- og internetudbydere, og kan med få klik vælge den løsning, som du synes passer bedst til din virksomhed. Således behøver du ikke længere at bruge tid på at kontakte landets udbydere selv, men derimod blot udfylde vores formular, som tager cirka 5 minutter, eller uploade jeres virksomheds faktura, og lade systemet strømline en løsning for jer.

Læs mere
Odeno og partnere

Hvorfor vælge Odeno

Med Odeno får du tilbud fra en lang række af danske tele- og internetudbydere, og kan med få klik vælge den løsning, som du synes passer bedst til din virksomhed.

Således behøver du ikke længere at bruge tid på at kontakte landets udbydere selv, men derimod blot udfylde vores formular, som tager cirka 5 minutter, eller uploade jeres virksomheds faktura, og lade systemet strømline en løsning for jer.

Læs mere

Vores Løsninger

Odeno Basis

kr 0

/For altid

 • Sorter efter pris
 • Dækning og kundeservice
 • GRATIS

Det er helt gratis at benytte sig af vores værkstøj som hjælper dig med at finde den rigtige løsning

Prøv her

Odeno+

kr 29

/pr. måned (ekskl. moms)

 • Modtag 1 faktura på alle ydelser
 • Saml ubegrænset antal fakturaer
 • Fra 9 kr. pr. abonnement

Med Odenos faktura service slipper du for at bruge unødvendig tid på alle dine aftaler, vi samler det hele under én faktura, så du nemt og overskueligt har et overblik over faktureringen.

Bestil her

Odeno Premium

kr 199

/pr. måned (ekskl. moms)

 • Automatisk overblik over jeres forbrug
 • Automatisk strømlinet løsning
 • Personligt dashboard
 • Fakturaservice inkluderet
 • Markedsovervågning
 • Fra 19 kr. pr. abonnement

(Abonnementsprisen kan samlet ikke overstige 10.000 kr.).

Bestil her

Sådan virker det

Modtag markedets bedste løsning

Machine learning & AI

Med Odeno’s smarte AI robot, har vi gjort det muligt at uploade din virksomheds faktura, hvorefter jeres konkrete forbrug bliver analyseret og anvendt som udgangspunkt, når teleselskaberne skal byde ind med deres bedste løsning. Dermed får du et tilbud på præcis dét, som I har behov for i jeres virksomhed inden for ganske få minutter.

Machine learning & AI

Med Odeno’s smarte AI robot, har vi gjort det muligt at uploade din virksomheds faktura, hvorefter jeres konkrete forbrug bliver analyseret og anvendt som udgangspunkt, når teleselskaberne skal byde ind med deres bedste løsning.

Dermed får du et tilbud på præcis dét, som I har behov for i jeres virksomhed inden for ganske få minutter.

Odeno dashboard, lavet af robotter og designet til mennesker

Odeno benytter sig af den nyeste teknologi af AI, som gør det muligt at aflæse jeres forbrug ud fra jeres fakturaer, og dermed strømline en telefoniløsning helt ned til hver enkelt medarbejder.

Med Odeno slipper du for at ringe alle teleselskaberne op, og snakke med ivrige telesælgere, som forsøger at sælge dig dagens gode tilbud. Odeno indhenter på få minutter tilbud fra alle relevante udbydere, så du er sikker på, at du får undersøgt alle muligheder i markedet.

Du behøver ikke at tale med nogle sælgere, udfyld blot virksomhedens behov eller upload en faktura og modtag tilbud på virksomhedens individuelle behov inden for få minutter.

Ved at bruge Odeno kan du sammenligne alle tilbud der møder virksomhedens behov set ud fra binding, dækning, abonnementer og pris. Du har alle tilbuddene samlet et sted.

Odeno indhenter automatisk priser og produkter fra Odenos samarbejdspartnere og fremviser deres bedste løsning som dækker jeres behov. Vi indhenter alle data via API til teleselskaberne, så du altid får den nyeste og bedste løsning fra udbyderne.

Gennem Odeno indhentes der løsninger fra alle samarbejdspartnere ud fra
jeres specifikke behov. Det vil med andre ord sige at alle tilbud er tilpasset 100% til jeres behov og alle tilbud vises på odeno.dk

Odeno sørger for at du kan sidde med benene oppe på bordet imens vores dashboard giver dig alle informationer

Vi gør det nemt og fleksibelt for din virksomhed

Odeno er en service til erhvervsdrivende der finder telemarkedet uigennemskueligt. Odenos service gør du kan uploade en eller flere fakturaer, ud fra forbruget i den finder vi de løsninger som matcher behovet inden for få minutter.
 
Du kan efter dine fakturaer er blevet analyseret vælge helt i ro og mag hvilken løsning du vil have til din virksomhed. Har du spørgsmål til de forskellige løsninger der er indhentet, så er du altid velkommen til at skrive til os i chatten.
Odeno gør det nemt og fleksibelt for din virksomhed inden for telefoni
Læs mere

Vi gør det nemt og fleksibelt for din virksomhed

Odeno er en service til erhvervsdrivende der finder telemarkedet uigennemskueligt. Odenos service gør du kan uploade en eller flere fakturaer, ud fra forbruget i den finder vi de løsninger som matcher behovet inden for få minutter. Du kan efter dine fakturaer er blevet analyseret vælge helt i ro og mag hvilken løsning du vil have til din virksomhed. Har du spørgsmål til de forskellige løsninger der er indhentet, så er du altid velkommen til at skrive til os i chatten.
Odeno sørger for at du kan sidde med benene oppe på bordet imens vores dashboard giver dig alle informationer
Odeno gør det nemt og fleksibelt for din virksomhed inden for telefoni
Læs mere

Vores samarbejdspartnere

Ved hjælp af godt samarbejde og åbenhed, er vores samarbejdspartnere med til at gøre det muligt for dig som kunde at få tilbudt den helt rigtige løsning i markedet. Med API og direkte kommunikation med dem, sikrer vi at alle priser, dækning og rating er leveret fra de bedste i markedet. Til dækning benytter Odeno sig af et direkte API ind i Energistyrelsens database for at kunne levere den rigtige data til dig. Vi har API’er til alle vores samarbejdspartner så du som kundeikke skal gøre noget arbejde for at blive flyttet fra selskab til selskab.

Odeno med alle samarbejdspartnere

Vores samarbejdspartnere

Ved hjælp af godt samarbejde og åbenhed, er vores samarbejdspartnere med til at gøre det muligt for dig som kunde at få tilbudt den helt rigtige løsning i markedet. Med API og direkte kommunikation med dem, sikrer vi at alle priser, dækning og rating er leveret fra de bedste i markedet.
Til dækning benytter Odeno sig af et direkte API ind i Energistyrelsens database for at kunne levere den rigtige data til dig. Vi har API’er til alle vores samarbejdspartner så du som kunde ikke skal gøre noget arbejde for at blive flyttet fra selskab til selskab.
Odeno oversigt
Odeno's trustpilot 5 stjerner

Fik hurtigt, og nemt en langt bedre løsning

Fik hurtigt, og nemt en langt bedre løsning for virksomheden end forinden kontakt til Odeno. Min kontaktperson hos Odeno, Bertin, fik guidet mig nemt og hurtigt igennem processen og jeg er fuldt tilfreds med deres service! Alt i alt en perfekt oplevelse. Dertil skal det fortælles at vores løsning aldrig har været så overskuelig før. Jeg ved præcis hvad jeg har.

Soundboks
soundboks logo
Odeno's trustpilot 5 stjerner

Klassisk win win situation!

Jeg startede i 2018 et rejsebureau; Trinusrejser, hvilket logisk betød at jeg havde brug for vejledning omkring telefoni til udlandet. Jeg fandt Odeno gennem mit netværk og skrev til dem på deres hjemmeside, og fik hurtigt svar. Jeg fik derefter præcis den rådgivning jeg havde brug for, og har været tilfreds kunde siden da.
Jeg kan varmt anbefale Odeno.

Trinus Rejser
Trinus rejser logo
Odeno's trustpilot 5 stjerner

Endelig en service som Odeno!

Hos os har vi flere forskellige udbydere af telefoni, og derfor modtager vi mange forskellige fakturaer. Det betyder, at vi skal forholde os til flere forskellige kunderservice med forskellige åbningstider. Det resulterer kun i besværlighed. Nu har alt samlet under Odeno, og vi har fået markedets bedste løsning – Overskueligt, nemt og enkelt. Det kan varmt anbefales herfra 🙂

Go Boat
goboat logo

FAQ – Har du spørgsmål om Odeno?

Hvad koster det at bruge Odeno?

Det er helt gratis og uden forpligtelser at bruge Odeno basis. Odeno indhenter tilbud på
erhvervstelefoni, Internet, omstillingsløsninger & IP-telefoni til virksomheder, og hvis du accepterer et tilbud hos et teleselskab, modtager Odeno betaling direkte fra det valgte teleselskab for at være formidler af aftalen – de er nemlig glade for at få dig som kunde.

Da teleselskaberne konkurrerer om dig som kunde på platformen, vil du i mange til fælde opleve, at den pris, de tilbyder via Odeno er bedre sammenlignet med, hvis du søgte en løsning direkte hos et af de pågældende teleselskaber selv. Odeno+ er et tilkøbsprodukt ved siden af din aftalen hvor vi forsimpler din faktura og samler dem i én, så du har et sted at kigge hvis du mangler et overblik.

Prismodellen på Odeno+ er 29,- i administration og 9,- pr. abonnement du har igennem din aftale.Ønsker du endnu mere klarhed i dine produkter og forbrug, så skal du vælge Odeno Premium. Dette er et produkt der samler alle dine produkter i et lækkert dashboard hvor du samtidig også bliver notificeret hvis brugerne af din løsning bruger udover abonnementets kunnen.

Hvordan ved jeg hvad mine abonnementer skal indeholde?

Odeno Basis er bygget op efter at du skal have de produkter som er tilpasset din virksomhed ned til hvert enkelt medarbejder. I Odeno Basis får du to valg du kan enten gå igennem faktura flowet og uploade dine seneste fakturaer også analysere vi behovet ud fra dem.

Du kan også gennemgå vores manuelle flow hvor du skal indtaste nogle indformationer omkring hvad du ønsker i din løsning også indhenter vi tilbud ud fra dem.

Hvornår kan jeg forvente at have modtaget alle mine tilbud?

Vi optimere ca. din tid med 98% ved at indhente tilbud igennem Odeno, fremfor hvis du selv indhentede og sammenlignede tilbuddende. Det tager typisk 2 minutter fra at du har uploadet din faktura til du kan stå med din nye aftale i hånden.

Hvor lang tid går der før min valgte løsning bliver implementeret?

Implementeringstiden kan variere og er afhængig af din nuværende aftale og opsigelsesperiode. De fleste opsigelsesperioder er på 3 måneder, men det ses også at opsigelsesperioden kun er 1 måned.

Hvor lang tid tager det at indhente tilbud igennem Odeno?

Det tager typisk 3 minutter at udfylde ansøgningsskemaet hos Odeno. Dette afhængig af hvor meget du er inde i din nuværende løsning og de behov som virksomheden gerne vil have opfyldt.

Odeno’s ansøgningsskema stiller de samme spørgsmål til dine behov, som teleselskaberne ville gøre, hvis du ringede direkte til dem. Indhent tilbud gennem Odeno, og du sparer både penge ved at kunne sammenligne tilbud på løsninger og tid, da du kun behøver at lave én ansøgning.

Ellers kan du uploade din faktura og vi vores AI analysere hver enkelt medarbejders behov.

Hvordan fungere Odeno?
Odeno samarbejder med en række teleselskaber, og vi kan derfor indhente og
sammenligne tilbud på erhvervsteleløsninger til din virksomhed. Modtag tilbud ved at udfylde én ansøgning her på hjemmesiden, eller upload din faktura.
 
Da Odeno har direkte adgang til teleselskabernes pris- og produktstrukturer, så levere vi et tilbud tilbage til dig i slutningen af processen hvor du også vælger og underskriver din nye aftale direkte igennem Odeno.

Prøv det gratis nu!