Hoodheroes sammen med Odenos robot
Odeno upload faktura
Odeno - CSR gjort nemt
Odeno Sustainability

Hvordan måles bæredygtighed?

Bæredygtighed handler om at imødekomme nutidens – sociale, miljømæssige og økonomiske – behov uden at forhindre fremtidige generationer i at gøre det samme.

Hos ’hoodHeroes defineres bæredygtighed derfor holistisk og virksomheders aftryk måles indenfor og på tværs af ”People, Planet & Prosperity” – med alle 17 af FN’s Verdensmål herunder.

Hvilke kriterier bedømmes bæredygtighed på?

“Bæredygtighed” er både et spørgsmål om fakta og værdier. Det handler både om, hvor vi står i dag & ønsker at gå i morgen!

På ’hoodHeroes vurderes en virksomhed derfor både på sit fodaftryk og folks værdsættelse af sin indsats.

Scoren udregnes ved at kombinere input fra både borgere, eksperter og andre datakilder med et fokus på skala, omfang og gavnlighed af virksomheders praksis.

Du kan læse om Odeno’s andre kommercielle partnere her

Odeno sørger for CSR, så du ikke behøver
Odeno viser hvordan Hoodheroes fungerer

Hvordan kan CSR bruges på telefoni?

Bæredygtighed er et købskriterie, som betyder mere og mere for forbrugere – også når det gælder teleløsninger.

Betydningen forstærkes kun i tilfælde, hvor der findes et så rigt udvalg af teleudbydere med gode tilbud, at det kan være svært at finde en vinder.

Her kan bæredygtighed hjælpe forbrugeren med at vælge den teleudbyder, som passer bedst til kundens værdier foruden praktik.

Læs hvor nemt det er at bruge Odeno her

Hvad er FN’s verdensmål?

The United Nations’ Sustainable Development Goals er en samling af 17 overordnede mål, som anses som de mest kritiske for verden at arbejde på i dag, for at sikre bæredygtighed i år 2030.

På ‘hoodHeroes fungerer de 17 SDG’er som et fælles sprog der kan samle borgere og virksomheder omkring fælles mærkesager.

Odeno med Hoodheroes
Odeno faktura flow
Odeno accepter faktura
Odeno find tilbud

Prøv det gratis nu!

Indhent tilbud