Hvorfor vælge Odeno

Med Odeno får du tilbud fra en lang række af danske tele- og internetudbydere, og kan med få klik vælge den løsning, som du synes passer bedst til din virksomhed.

Således behøver du ikke længere at bruge tid på at kontakte landets udbydere selv, men derimod blot udfylde vores formular, som tager cirka 5 minutter, eller uploade jeres virksomheds faktura, og lade systemet strømline en løsning for jer.

Odeno illustration
Odeno upload faktura
Faktura analyse

Nemt og gennemskueligt

Inden Odeno skulle du selv tage kontakt eller ville blive kontaktet af telesælgere i tide og utide uden at have det fulde indblik i markedet.

Nu kan du selv i ro og mag finde frem til den løsning der passer dig bedst blandt teleselskaberne på Odeno’s platform. Du skal blot uploade en faktura eller besvarer en række spørgsmål også har du tilbud der er skræddersyet til jeres virksomheds behov.

Vi servere dig alle konkrete data i oversigten ifht. Binding, pris, dækning, teleselskabets rating, teleselskabets grønne profil & den besparelse du vil kunne opnå med hver enkelt løsning set ud fra den pris i betaler i dag.

Relevante tilbud fra hele markedet 

Når du uploader din faktura i flowet så kigger Odeno’s robot hele din faktura igennem og tager alt med fra den som den skal bruge til at lave de helt rigtige tilbud til din virksomhed.

Robotten baserer hele tilbuddet på enten indholdet i dine abonnementer eller forbruget holdt op imod indholdet fra abonnementet. Bliver abonnementet ikke brugt efter hensigten, så finder robotten teleselskaberne der kan opfylde det fulde behov.

Tilbudsoversigt
Se dit tilbud

Du vælger den løsning der passer bedst

Robotten analysere jeres abonnementer og forbruget heri og viser dig kun de løsninger som ville være bedst for den måde i bruger jeres telefoni på.

Tilbuddene bliver vist på oversigten side om side hvor du vil kunne se alle relevante oplysninger for hver enkelt løsning.

Når du har fundet løsningen der passer dig bedst, så kan du underskrive din nye aftale hos Odeno som vil formidle dig videre til det valgte teleselskab.

Underskriv sikkert med Penneo

Når du har fundet løsningen, så har Odeno gjort det nemmere end nogensinde før da du blot skal underskrive din nye aftale med nem-id og acceptere betingelserne ved brugen af platformen.

Når du har underskrevet og accepteret betingelserne, så formidler Odeno dig videre til det valgte teleselskab som vil sørge for at rykke dig på bedst mulige måde.

Penneo underksrift
Odeno faktura flow
Odeno accepter faktura
Odeno find tilbud

Er du overbevist?

Det er nemt, hurtigt og giver dig den bedste mulighed for en bedre løsning.

Indhent tilbud