Odeno bruger KidsAid - Læs mere her
Odeno upload faktura
Odeno skaber oplevelser for børn med KidsAid
Joey Moe hjælper også KidsAid med gode oplevelser for danske børn

Unikke oplevelser har et formål

KidsAids Unikke Oplevelser får syge børn og unge til at glemme deres sygdom for en stund. Hvert år afholdes mange Unikke Oplevelser i hele Danmark.

Oplevelser som: musik og trylleri på hospitalernes børne- og ungeafdelinger hver eneste uge, koncerter med Lady Gaga, Justin Bieber, Gulddreng og One Direction samt sportsbegivenheder med eksempelvis Serena Williams.

Læs her hvor nemt det er at benytte Odeno og samtidig støtte KidsAid her

En af de gode historier

Annika på 14 år var i september måned med til vores Unikke Oplevelse i Herning, som hun synes var en rigtig god og sjov oplevelse. Hun havde taget sin veninde Josefine med, så de sammen kunne dele oplevelsen.

Annikas sygdom påvirker nemlig også hendes sociale liv. Hun går eksempelvis kun i skole 4-5 timer om dagen og kan ikke dyrke sport i sin fritid. 

Du kan læse om Odeno’s andre kommercielle partnere her

KidsAid støtter danske børn med Odeno
KidsAid laver stjernegolf for at støtte børnene

StjerneGolf

StjerneGolf er Danmarks største tilbagevendende velgørende golfarrangement. StjerneGolf finder sted hvert år i juni. Solen skinner, der dufter af nyslået græs, stemningen såvel som champagnen bobler.

Stjerner, erhvervsfolk og venner ankommer til det eksklusive Himmerland Golf og Spa Resort med taskerne fyldte med forventninger, gallakjoler, suits og det helt store golfudstyr.

KidsAid Care Club

KidsAid Care Club er et eksklusivt netværk for en gruppe mennesker, som støtter og hjælper KidsAid med at samle penge ind og skabe Unikke Oplevelser.

Udover KidsAids sag er det vores netværk og engagement, der adskiller os markant fra andre organisationer. KidsAid er enormt stolte over den kæmpe opbakning, vi har fra hospitaler, erhvervsfolk, professionelle sportsstjerner, komikere og skuespillere.

Læs mere om ‘hoodHeroes som også hjælper med at fremme velstand via rating parametre her

CLUBCLUB og Odeno
Odeno faktura flow
Odeno accepter faktura
Odeno find tilbud

Prøv det gratis nu!

Indhent tilbud