Odeno dashboard, lavet af robotter og designet til mennesker
Odeno upload faktura
Odeno growth

Hvordan definere robotten forbruget?

Først så uploader i jeres senest modtagede faktura fra jeres nuværrende telselskab. Derefter går vores robot igang med at kigge hele jeres løsning igennem på brugerniveau, set i forhold til forbrug og indhold på abonnementet.

Robotten tager derfor højde for forbruget hos hvertenkelt medarbejder, så det er sikret at alle får deres behov dækket hos samme levernadør. 

Læs Odeno’s kundereferencer her

Prøv Odeno’s tilbudsrobot for at se om du kan få et bedre tilbud end det du har i dag. Robotten analysere din faktura og sammenligner med markedets tilbud og pakker. 

Odeno faktura flow
Odeno accepter faktura
Odeno find tilbud

Odeno benytter sig af den nyeste AI teknologi, som gør det muligt at aflæse jeres forbrug ud fra jeres fakturaer, og dermed strømline en telefoniløsning helt ned til hver enkelt medarbejder.

Med Odeno slipper du for at ringe alle teleselskaberne op, og snakke med ivrige telesælgere, som forsøger at sælge dig dagens gode tilbud.

Odeno indhenter på få minutter tilbud fra alle relevante udbydere, så du er sikker på, at du får undersøgt alle muligheder i markedet.

Du behøver ikke at tale med nogle sælgere, udfyld blot virksomhedens behov eller upload en faktura og modtag tilbud på virksomhedens individuelle behov inden for få minutter.

Ved at bruge Odeno kan du sammenligne alle tilbud der møder virksomhedens behov set ud fra binding, dækning, abonnementer og pris.

Du har alle tilbuddene samlet et sted.

Odeno indhenter automatisk priser og produkter fra Odenos samarbejdspartnere og fremviser deres bedste løsning som dækker jeres behov.

Vi indhenter alle data via API til teleselskaberne, så du altid får den nyeste og bedste løsning fra udbyderne.

Gennem Odeno indhentes der løsninger fra alle samarbejdspartnere ud fra
jeres specifikke behov.

Det vil med andre ord sige at alle tilbud er tilpasset 100% til jeres behov og alle tilbud vises på odeno.dk

Prøv det gratis nu!

Indhent tilbud