SAMTYKKEERKLÆRING

21. Juli 2020.

Mellem

Odeno A/S (Odeno/Dataansvarlig)

Cvr: 41201142

Og

Virksomhedsnavn (Kunden)

Cvr: 12345678

1. Odeno

I forbindelse med dit Odeno Premium abonnement vi brug for dit samtykke til, at vi må behandle dine oplysninger vedrørende hele eller dele af din nuværende erhvervstelefoniløsning i overensstemmelse med Databeskyttelsesforordningen.

 

2. Odeno Premium

Odeno Premium giver dig et fuldkommen overblik over dit forbrug på erhvervstelefoni. Vi indhenter data på dit forbrug hos din teleleverandør, så du altid har den rigtig løsning. Odeno Premium optimerer konstant din løsning, og kommer med forslag til, hvordan du kan opnå en bedre aftale.

 

3. Dataansvarlig, projektgruppe og projektleder

Odeno A/S, CVR nr. 41201142, er Dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger. Vi kan altid kontaktes på samtykke@odeno.dk eller tlf. på 88 444 333.

 

4. Kategorier af personoplysninger der behandles om dig

Vi behandler almindelige personoplysninger i form af forbrugsindsigt i din erhvervstelefoniløsning, herunder dataforbrug, taletid, udlandstale, sms køb m.m.

 

5. Formål og Behandlingsaktiviteter

Formål: Vi bruger dine forbrugsoplysninger til at give dig et overblik over din erhvervstelefoniløsning, så du let kan optimerer dine abonnementer med henblik på at sikre, at din løsning svarer til dit konkrete forbrug.

 

6. Eventuelle modtagere eller kategorier af modtagere af personoplysningerne

Vi deler ikke dine personoplysninger med andre, så disse personoplysninger kan ledes tilbage til dig. Vi foretager statistikker på brancheniveau, og disse overordnede dataindsigter deles med 3 part, herunder teleselskaber.

 

7. Overførsel til Tredjeland eller International Organisation

Vi overfører ikke dine personoplysninger til nogen uden for EU/EØS.

 

8. Opbevaringstid

Vi kan på nuværende tidspunkt ikke sige, hvor længe vi opbevarer dine personoplysninger. Vi lægger vægt på relevant dine data er, og opbevarer dine personoplysninger så længe det er nødvendigt ift. formålet med Odeno Premium og i henhold til gældende lovgivning.

 

9. Mulighed for at trække samtykke tilbage

Deltagelse er frivilligt og du kan til enhver tid trække dit samtykke til behandling af personoplysninger tilbage. Dette kan ske ved at skrive til samtykke@odeno.dk og oplyse dit kundenummer. Du kan også ringe til 88 444 333 så hjælper vi dig gerne. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke får det først virkning fra dette tidspunkt og påvirker ikke lovligheden af vores behandling op til dette tidspunkt.

 

Underskrift

 

bekræfter at have modtaget, læst og forstået ovenstående, som baggrund for mit samtykke til behandling af mine personoplysninger til følgende formål:

 

Vi bruger dine forbrugsoplysninger på hele eller dele af din samlede erhverstelefoniløsning til dit Odeno Premium abonnement.

 

For kunden:

 

__________________________________

Prøv det gratis nu!

Indhent tilbud